Torsdag

Chillar hos Emelie *ironi*




Ha de

Jag behöver glädje!



Jag behöver glädjeämnen!

Jag vill handla vackra saker.... jag vill ha en go och mysig liten katt.... jag vill ha kul.... jag vill festa.... jag vill en himla massa saker men det tråkiga vädret tar bort det.

Imorgon ska jag köpa en vacker blomma som jag blir glad av att titta på. Jag fick en jättefin mörkröd ros av min ena dotter häromdagen. Men det är en knasig blomma, för den ville bara vara fin i 2 dagar och nu har den börjat sloka. Hur kul är det? Har snittat om och bytt vatten men det hjälpte inte. Jag och rosen går hand i hand just nu.

Jag och min 5-årige son är i luven på varandra varje morgon och varje kväll lovar vi varandra att vi inte ska bråka nästa morgon.... och vad tror ni händer? Jo vi bråkar, är det inte underbart så säg.

Ha det bäst där ute och ta hand om varandra.

Anki 


Regn.....

idag har det varit jättefint väder så man blev riktigt glad, nästan så jag började tycka om människor igen.

Men se det höll ju inte länge.... det drippdroppar på mina fönster just nu så deprimerande.... men....

jag följer en blogg som handlar om en liten kille som heter Elton som kämpar mot cancer, en jävligt elak form dessutom och den lilla killen mår inte särskilt bra just nu. Och då blir jag förbannad på mig själv som sitter och gnäller om nåt så jävla töntigt som lite regn på fönstret... Usch för mig säger jag bara.

Tänker på denna lilla kille och hoppas att han klarar sig, lider med hans familj som säkert hade varit överlyckliga om deras största bekymmer ikväll är om det regnar eller inte.

Over and out

Ta hand om varandra

Tjing

Gillar inte vissa människor längre....

... idag är jag trött på människor.

Eller iaf vissa människor. Människor som bara gnäller om skitsaker, men som säkert är jääääätteallvarligt
för dom. Men jag kan inte se det allvarliga i varför en bit ost kostar 3 kr mer idag än vad det gjorde igår typ. Finns det verkligen inget annat att störa sig på?

Eller varför man inte kan få vara hemma en dag bara för att det var skönt, men ingen tanke på att arbetet kanske blir lidande för att en personal saknas.

Mitt är mitt och det som är ditt skiter jag i. Den inställningen gillar jag inte!

Men som tur är så lyser solen och det gör mig glad. Fast det är klart, solen är ju ingen människa förstås.

Tjing!

Anki

Ps. Emelie, jag älskar dig. Ds

RSS 2.0