Vem ska trösta knyttet?

Mår inge bra.
Gungig i huvet, allmänt irriterad, vet inte vad som är fel helt enkelt.
Spänd som en fiolsträng i hela nacken och axlarna. Det är nog det som är felet. Men det blir ju inte lättare för att man intalar sig det när man måste koncentrera sig på att gå rakt fram.

Fruktansvärt irriterande.

Försover mig varje morgon.

Trött i själen.

Ingen julkänsla.
Det ska ju dessutom vara adventspyntat nästa söndag.

Ingen lust med nånting.

Vissa dagar är det bättre andra sämre.

Fattar inte vem som ska trösta knyttet....


Blir så jävla irriterad!!!!!








Nu kan alla som tycker att man i min ålder ska se förbi saker och ting ta och blunda.

Är det något jag inte blundar för så är det när någon eller i det här fallet några små ouppfostrade småbrudar inte kan eller ens vet hur man uppför sig så att det kan tänkas bli något av dom när dom förhoppningsvis når högre åldrar. Jag brukar inte önska olycka över folk men nu är det nog! Väldigt mycket nog dessutom.

Ni kan ta era små fjortisimbecilla småhjärnor och era inkompetenta tankar och fara åt helvete!

Precis! Här sitter jag, en gift 3-barnsmorsa och önskar att ett gäng små jävla småbrudar kan ta och dränka sig i nån liten sjö, det finns inget i det här livet som ni kan lyckas med öht. Ni är helt dumma i huvudet och ni kommer inte klara något utan era gulliga koooooompisar som ni äääääääääälskar över aaaaaallt och kooooommer att göööööra aaaaaaaaaaaallt för hela livet, jo det är sant! Ni är så patetiska så jorden ruttnar under era fötter när ni går på den. Ni är så vidriga och så falska så det är vidrigt åt det.


Jag kan tåla mycket och jag lovar att jag har tålt en hel del i mitt liv.  Men när det handlar om mina barn då är det inte roligt när jag märker att det finns idioter som inte fattar när det är nog! Låt min dotter vara!
Ni har ingen som helst jävla aning om vad som har hänt i hennes liv så back off!


Sitt inte i någon liten småby och tyck en massa saker, gör inte det utan kom och säg vad ni vill istället, men gör det ansikte mot ansikte och inte femton ansikten mot ett. Det är fegt och rent ut sagt uselt!


Ha ett bra liv!


RSS 2.0