Tänk att det alltid finns nåt som får mig att förvånas ;-)

Är så impad på alla dessa förbud som folk skriker efter i den här världen. Det är helt otroligt egentligen.  Ett exempel är ju att Danmark som vill förbjuda kamphundar. Wtf! Som om hundarna var blodtörstiga vidriga bestar från födelsen, tror inte det. Nä ta och förbjud människorna som har hundarna i stället. Men se det kan man ju inte gööööra, för det är ju en människa gubevars! BS på hög nivå tycker jag. Vissa människor ska helt enkelt inte finnas.

Sen kan vi förbjuda godis i butikerna för nu har föräldrarna tröttnat! Ja jisses....

Eller varför inte att det är butikernas fel att det finns blå och rosa kläder, ja det är ju märkligt. Sätt på din unge vad du vill, lovar att ungen väljer själv sen iaf. Och det oavsett vad du tycker, det är himla enkelt faktiskt.

Man ska oxå förbjuda barn tycker jag *IRONI* för barn bara låter, beter sig illa och luktar illa och kräver en massa saker som ex.vis leksaker. Huuuu vad vidrigt. Nä låt dom sitta i klädkammaren och sitta tysta och fina så kan man släppa ut dom när dom ska visas upp. Finns en bostadsrättsförening i Stockholm som har det som argument för att slippa ha ett dagis på gården. Alltså inte att låsa in barnen i klädkammaren utan för att dom stör dom äldre. Jävla BS där med.

Nä jag blir inte klok på allt det här hysteriska förbjudandet av allt och inget. Man kan förbjuda människor att se konstiga ut (tänker på burka, huckle och vad det nu är folk retar sig på), röker med barn, dricker med barn, dricker som gravid, dricker när man ammar, lämnar barnet till mormor när barnet är för litet för det finns säkert nån liten lag nånstans som Statistiska cenralbyrån har räknat ut är en alldeles lagom ålder för sånt fruktansvärt övergrepp på små bebisar. Eller att man inte ska äta vitt bröd utan man ska äta rågbröd, fullkornspasta är bättre än vanlig pasta. Köp ekologiska bananer. Man ska inte äta chips för att man kan få cancer sen kan man äta samma chips för det var inte så farligt ändå osv osv osv i all oändlighet.

Visst, det är INTE bra på något vis att röka vart man än är i livet men nu gör folk det. Helt ok. Sen är det ff upp till var och en att ta rätt beslut i sitt liv. Sen är ju inte rätt beslut för mig rätt beslut för nån annan och då blir ju nån annan lidande, typ bebisen som ligger i magen på den rökande mamman. Jaja jag vet. Jag vet allt det där, så det behöver ingen tala om för mig.

Vi kan förbjuda allting som inte är lagom en Statistiska Centralbyrån tycker jag. Jag skulle bli förbjuden på en gång, inte ens en kvart skulle dom behöva ha på sig kan jag meddela.

Det är här ett axplock av mig:
*jag röker
*jag är för smal (enl BMI så ska jag föreställa anorektisk)
*jag äter vitt bröd och vanlig hederlig pasta
*jag dricker vin vid festliga tillfällen
*jag har druckit vin när mina barn har varit med (SOC-varning)
*jag svär alltså har jag dåligt ordförråd som i sin tur går ut över mina barn för dom kommer bara att kunna svordomar och inget annat
*jag anser att pedofiler ska avrättas och det får man inte tycka för då har man ingen medkänsla för annan person och dess innersta problem.

Det är vad jag kan komma på nu men det finns säkert ett helt gäng till med saker som jag kan förbjudas för.

Nu ska jag leta present till en man som idag fyller 40 år. Grattis Chrille!

Carpe Diem

Solen...

Äntligen så lyser solen..... och äntligen så gungar det mindre i huvet..... det finns hopp om livet ändå *glad*

Malin har blivit myndig *stor tjej*

Emelie verkar må rätt ok *skönt*

Jonathan har inte bråkat på 2 dagar *WOW*

Den enda abern just nu är att jag gillar inte att stå som åsnan mittemellan 2 höstackar *mindre glad* gillar inte heller att inte bli trodd på när jag faktiskt inte har gjort något fel ej eller sagt något som är sagt till mig i förtroende. Men framtiden lär väl utvisa hur det blir antar jag....

Men ändå....... Solen har lyst på mig idag och det gör mig lycklig


Carpe Diem




RSS 2.0