Nu är det mycket....

jag vill skrika!

Jag kan inte skrika för det är alltid nån jävel som undrar varför! Och jag orkar inte förklara, jag vill inte förklara och jag tänker inte förklara.

Det sjuka med att alltid (nästan) ha en positiv attityd utåt är att människor tror att man tar hur mycket som helst, som nån jävla gås! Häll vatten på henne det rinner bara av iaf. Jo tjena.

Sen nåt som retar mig nåt alldeles otroligt är alla ouppfostrade människor runt omkring. Och den sorten finns det en hel del av faktiskt.

Enkelt sagt: det som är mitt är mitt tills jag vill ge bort det eller låna ut det, det är inte till för att stjälas!

Om jag är vänlig så var vänlig tillbaka, det är inte mitt problem ej heller mitt fel om du exempelvis har trampat i hundskit, skilt dig, inte hittar någon partner, inte vinner stora pengar eller är allmänt korkad.

Och nåt jag inte tål what so ever är ouppfostrade människor i varierande ålder som tror att dom äger hela världen och kan bete sig på vilket skitaktigt sätt som helst, snackar en massa skit om vem och vad som helst, elaka, vidriga och allmänt sinnesslöa är dom. Usch!

Jag tål mycket skit, men även dasstunnan på landet får nog ibland och rinner över. Och just nu är jag den där jävla dasstunnan. Det räcker nu!

Ja jag är arg, besviken och ledsen på vissa delar av mänskligheten!

Men var inte oroliga, jag kommer att finnas kvar och så är det bara!


Min stresströskel är låg nu.....

Japp så är det. Det har jag kommit underfund med nu. Det är för många måsten just nu och jag hinner inte med längre. Missförstå mig rätt. Jag hinner med jobbet och det som måste göras där. För det verkar ju vara det viktigaste i livet har jag förstått. *ironi*


Jag hinner inte med resten bara......




Over and out

Att jag aldrig slutar att förvånas tamejf*n!

Vad är det med vissa människor i denna värld? Varför kan ingen människa svara på den frågan?

Man får olika svar förvisso men det som stör mig allra mest är: Men du vet ju hur h*n är! Vad är det för jävla ursäkt?! Så bara för att man ÄR på ett visst sätt så är det ok då eller? Men jag tror inte det. Och jag blir så frustrerad av det hela så jag vet inte vart jag ska ta vägen ibland känner jag. Ser att människor i min närhet mår dåligt och drar sig undan och jag är så usel för jag kan inte vara lika verbal som vissa människor. Jag skulle oxå vilja ha talets gåva så jag kunde sopa undan fötterna på en o annan (förbannat i sin egen värld jävligt bäst) så dessa människor kröp ner under asfalten och aldrig mer kom upp igen. SATAN!



Adjö 

En helt vanlig måndag i början av år 2010

Tjaaaa vad ska man säga..... Det nya året känns precis som det gamla. Himla konstigt tycker jag. Eller inte... Det ena året rullar ut och det andra rullar in.... om o om o om igen, tur det btw. Man får se hur många år som kommer passera.


Idag har jag och Jonathan varit lediga. Det har faktiskt gått över förväntan. Vi har nog bara bråkat nån enstaka gång och det var när han började att bli trött. Så det var ju inte så konstigt får man tycka. För övrigt så är han helt grym på Wii´s bowling! Skitduktig tycker jag (som iofs är hans mor och ska tycka sånt) men helt seriöst så är det faktiskt sant. Han ska visst spöa "storebrorsan" imorrn när han kommer hit. Jag ska som vanligt till min naprapat och bli knådad o sträckt o grejer. Sen på kvällen så har jag blivit inbjuden o ta ett glas (antagligen fler) vin hos en granne och ska gå med en annan granne. Trevliga grannar man har.

Jag är oxå väldigt nöjd med att jag är ledig ända fram till tisdag nästa vecka. Det var länge sen som jag tyckte att det var skönt att vara ledig så här länge men det känns rätt ok faktiskt. Det enda jobbiga blir när jag ska försöka vända tillbaka dygnen igen. Ujuj


Ska nog börja ikväll tror jag.


Ha det bäst

Anki

RSS 2.0